Om tjenesten

Det skal være enkelt å finne et nytt bosted. Vi ønsker å gjøre det lettere/enklere for folk som søker nytt bosted. Det er vanskelig å holde øye med hele boligmarkedet, så det ønsker vi å gjøre/tilby for våre medlemmer. Takket være våre etablerte partnerskap kan vi også hjelpe utleierne med å finne leietakere, noe som forenkler prosessen for begge parter. Vi ønsker å hjelpe folk med å finne bosted som de kommer til å trives i.

Vi som driver siden

Vi har mange års erfaring innenfor boligbransjen, og vi har jobbet med formidling av boliger i over 8 år. Boligmarkedet har blitt digitalisert mye i senere tid, og vi bestemte oss tidlig for å utvikle en kostnadseffektiv nettjeneste som er for alle. I dag trenger du ikke å betale mye penger for å leie en megler. Med hjelp av vår tjeneste kan både utleiere og leietakere spare både tid og penger.

Teamet vårt består av IT-teknikere/IT-utviklere og boligmeglere. Vi jobber daglig for å utvikle vår tjeneste for å tilpasse oss slik våre medlemmer ønsker. Vi tar vare på våre kunder og tar gjerne imot konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger på vår service og plattform.

Vår visjon

Vi ønsker å hjelpe alle med å finne sitt perfekte hjem. Alle bør ha mulighet til å finne det de leter etter. Vi synes det er viktig å trives i sitt hjem. Det spiller ingen rolle hvilke kontakter du har. Hos oss har alle medlemmer de samme mulighetene og dere kan alle benytte vårt brede nettverk av kontakter. Vi har valgt å ha en lav månedlig kostnad for at flest mulig skal ha en mulighet til å bli medlem uten at det skal gå ut over økonomien.